keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ikean lasipurkkien uudistus

 
Burken. Ikean lasinen keittiöpurkki. Kiva ja toimiva, mutta ulkonäkö kyllästyttää, ja tämän näköisenä purnukkani hukkuvat keittiöni runsaan värikylläiseen keittonurkkaukseen, missä niille on varattu oma hylly.
 
 
 
Säilytän purkeissa pähkinöitä ja siemeniä, ja ne pönöttävät lieden takana tummanruskeaksi petsatulla hyllyllä, jossa on mustat metalliset hyllynkannattimet. Keksin, että mustakantisena purkit sopisivat paremmin hyllyn ilmeeseen, ja niistä poistuisi myös turha keveys, joka ei mielestäni sovi yhteen värikkäiden metallipurkkien kanssa, joita on hyllyn alla ja vieressä. Nopea tuunausidea toteutettavaksi, mutta ilme muuttui kuitenkin selvästi. Käytin mattapintaista spraymaalia, ja lisäksi naputtelin purkkeihin dymolla nimikyltit.
 
 
 
 
 
 

Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen. Musta väri yhdistää kivasti keittiön liesinurkan runsaita yksityiskohtia toisiinsa. Sitä paitsi... kerrankin sain jotain nopeasti aikaiseksi; useimmiten maalausprojektini ovat vähän työläämpiä ja tulosta pääsee ihailemaan vasta viikkojen kuluttua.


 
 


 

4 kommenttia:

  1. Hienoa! Mistä liikkeestä ostat spraymaalin?

    VastaaPoista
  2. Eiiii jumankekka rinsessa!!! Kun sanoit "dymolla", en ajatellut ollenkaan, että jollain vielä jossain on toi Dymon vol 0.0. -versio vuodelta -74... Itse en oo 90-luvun jälkeen muita nähnykään, ku näitä akulla käyviä, joihin saa HYMIÖITÄ, jotka tulostavat juhlallisesti naputellun etiketin ja suurinpiirtein hierovat hartioita siinä samalla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta kun nyt on asiat niin ihanasti, että noita vanhoja dymoja valmistetaan taas! Omani ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta ja esim. Clas Ohlsonilta niitä myös saa.

      Poista