sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Tapetinpaloilla päällystetyt laatikot



Laitoin kaapin pohjalle kertyneitä tapetinjämiä ja mallipaloja kiertoon päällystämällä muutaman pahvilaatikon säilytyslaatikoiksi. 






Kiinnitys onnistuisi myös tapettiliisterillä, mutta itse olen käyttänyt hieman vedellä laimennettua Eri Keeperiä, joka myös on helppo sutia tapetin taakse, ja toimii. Näissä kuvissa oleva tapetti, jossa on kirsikkapuun kukkivia oksia, oli edellisen kotimme makuuhuoneen seinässä ja pidän tapetista edelleen kovasti. Siksi oli kiva saada sitä käyttöön ja näkyville tällä tavalla myös nykyiseen kotiin.





Turkoosinsävyiset tapetit olivat mallipaloja, joita harkittiin olohuoneen yhteen seinään. Päätöstä tapetista ei ole vieläkään tehty....mutta ehtiihän sitä. Mallipaloja olen kanniskellut kotiin aina silloin tällöin parin vuoden ajan. Ainakin askartelumateriaalia kertyy :D Myös lapset innostuivat laatikoiden päällystämisestä, ja kumpikin sai päällystää pienen pahvirasian eri värisillä tapettipaloilla. Se oli yllättävän helppoa touhua päiväkoti-ikäisille, kun kulmien kanssa ei oltu niin tarkkana, vaan lapset saivat liimata eri kokoisia paperin paloja oman mielensä mukaan rasioiden pintaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti