sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Terassin kesäpäivitys kukilla



Kun kodissa on remppaa käynnissä sisällä, ulkona ja vielä pihallakin, niin terassien sisustaminen on minulta jäänyt olemattomalle huomiolle. Kun kaikki sisustuslehtien kannet nyt pursuavat ihania kuvia huvimajoista, kesämökeistä ja patioista, niin oli pakko nipistää hiukan aikaa edes talon etuoven edustan terassin kaunistamiseen.



Bongasin edullisen kukkahyllykön Clas Ohlsonin valikoimista ja siihen oli kiva koota kesäkukkalajitelmat. Kirppikseltä löydetty vanha valkoinen emalikannu on hyvä maljakko ruohosipulikimpulle, joka oli päätymässä naapurin kompostiin.



Kodin sisältä lainasin vaaleanpunaiseksi maalatun ruokailutuolin sekä trikooräsystä virkkaamani neliönmuotoisen maton, joka yleensä palvelee meitä eteisessä, heti ulko-oven edessä. Daaliat ja jalopelargoniat istutin vanhoihin saviruukkuihin, joiden pinta on ihanan rustiikkinen. Ruukkuja ei ollut tarpeeksi monta; olisin halunnut ripotella niitä pitkin rappusten reunoja, mutta en pystynyt sekoittamaan joukkoon uutukaisia saviruukkuja, ne kun ovat niin eri maailmasta. Täytyy varmaankin ostaa muutama uusi ruukku ja jättää ne patinoitumaan jonnekin takapihan nurkkaan. Jospa niissä sitten ensi kesäksi olisi tarpeeksi elämän näköä pinnassa!



Oven käpykranssi on tehty Unelmien Talo&Koti-lehden ohjeen inspiroimana. Mieheni kiikutti sen äskettäin sisään ja totesi, ettei enää ole joulu, mutta minä vein takaisin ja vastasin, että tämä on ympärivuoden kranssi. Lähikuva kranssista on aikaisemmassa blogitekstissäni. Ihanan kukkaisaa kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti